Nieuw vergader platform maakt geheime parels vindbaar en online boekbaar

Nieuw vergader platform maakt geheime parels vindbaar en online boekbaar

In Nederland is de afgelopen jaren de kantoorbouw sterk afgenomen en na de pandemie krimpen veel bedrijven hun kantoorruimte in vanwege thuiswerken. Het gevolg is een groeiende behoefte aan plekken waar collega's elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. WeMeet, het nieuwe Nederlandse verhuurplatform voor bijzondere ontmoetingsruimten, speelt in op deze behoefte door meer dan 135 ongewone locaties direct en online boekbaar te maken. Van een brainstormsessie in de Amsterdamse Nassaukerk voor 40 euro per dagdeel tot een jaarvergadering in de monumentale Koningin Máxima Zaal in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Daarnaast zijn er verschillende kerkgebouwen en een bioscoop te boeken.

Forten, kerken, buitenplaatsen
Het platform biedt een grote variëteit aan bijzondere ontmoetingsruimten, in de meest uiteenlopende gebouwen, zoals forten, kerken, buitenplaatsen en monumentale panden. De locaties zijn verspreid door het hele land, van de Randstad tot de Achterhoek, van zuidelijk Limburg, waar de Studio de Hees is te boeken, tot in Groningen, waar congrescentrum Martiniplaza gehuurd kan worden. Ruimten zijn per dag en per dagdeel te reserveren. Het platform faciliteert daartoe een handige agenda functie, automatische facturatie, chat-mogelijkheden en een overzicht van alle beschikbare faciliteiten die de locatie te bieden heeft. Inloggen kan zonder wachtwoord, wat niet alleen gemak biedt maar ook extra beveiliging van de gegevens waarborgt.

Gemakkelijk vindbaar èn boekbaar
Co-founder Marnix Putman Cramer: “Het viel ons op dat veel bedrijven op zoek waren naar locaties voor teamsessies omdat ze hybride zijn gaan werken. Parallel aan deze ontwikkeling signaleerden we dat monumenten en klassieke gebouwen regelmatig leeg stonden. En tegelijkertijd behoefte hadden aan extra inkomsten. We zijn toen op het idee gekomen om dit platform te bouwen, waarmee we al die mooie locaties toegankelijk maken en bovendien online, dus laagdrempelig, boekbaar. Dat is dus een echte win-win”.

Over WeMeet
WeMeet is een betrouwbare, gemakkelijke en vernieuwende oplossing voor de (ver)huur van maatschappelijk vastgoed. Het platform biedt zowel huurders als verhuurders een eenvoudige en transparante oplossing voor het gebruiken van unieke en inspirerende ontmoetingsruimten.
www.WeMeet.nl


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl