Q.G.M trekt Paul Kerckhoffs aan

Q.G.M trekt Paul Kerckhoffs aan

Per april 2023 heeft oud-notaris Kerckhoffs (63) zich verbonden aan het boutique kantoor Q.G.M waar hij zijn expertise als Senior Advisor gaat inzetten in een bijzonder format dat Q.G.M later dit jaar publiekelijk zal lanceren.

Kerckhoffs geldt in Nederland als een toonaangevende vastgoedadviseur. Door Chambers Europe werd hij in 2020 ingedeeld op de hoogste trede, die van Senior Statespeople. Kerckhoffs was voorheen achtereenvolgens notaris/partner bij De Brauw en Loyens & Loeff.

David Meijeren: “Met de komst van Paul krijgt onze Real Estate & Energy praktijk een nieuwe impuls voor verdere ontwikkeling. Daarnaast past het aantrekken van Paul in ons plan om een uniek nieuw format te ontwikkelen dat zich het makkelijkste laat samenvatten als een denktank, opleidingscentrum en netwerkplatform in één. Wij zijn ontzettend blij dat Paul Kerckhoffs de eerste is die zich bij Q.G.M aan dit format verbindt. Wij kijken dan ook met veel positivisme en enthousiasme uit naar de komende jaren.”

Q.G.M is een boutique kantoor van notarissen dat zich richt op de top van de juridische dienstverlening. Transacties, advisering en structurering, nationaal en internationaal, zijn de core business. Q.G.M is in 2019 gestart door Paul Quist, Bianca Geuze en David Meijeren die op dat moment afkomstig waren van Stibbe. In 2022 heeft Joris van de Bunt zich vanuit Loyens & Loeff als vierde partner aangesloten.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl