Het vooroordeel dat de vastgoedsector conservatief is, is nog steeds gefundeerd. Uit onderzoek is gebleken dat veel vastgoedprocessen nog maandelijks handmatig worden uitgevoerd. Dit terwijl veel van deze processen inmiddels geautomatiseerd kunnen worden. Dit kan een organisatie een enorme tijdbesparing opleveren. Bovendien scheelt het jouw werknemers om terugkerende administratieve taken uit te voeren wat hun werk leuker maakt en tevens worden menselijke fouten voorkomen. Allemaal componenten die ervoor kunnen zorgen dat een onderneming groeit, hogere winsten haalt en tevreden medewerkers heeft. Om vastgoedbedrijven die het spel van vastgoedmanagement veranderen te belonen, heeft Bloxs op de PROVADA in 2022 voor de eerste keer de Gamechanger awards uitgereikt. Dit jaar worden de awards weer uitgereikt tijdens de aankomende editie. Hiermee worden de bedrijven die het meest vooruitstrevend zijn met haar IT-processen beloond. De gamechanger awards worden uitgereikt in 2 categorieën: Hyperautomation en Data Analytics.  Wie zullen Riva Rentals en Rockfield opvolgen?

Gamechanger award - Hyperautomation:   
Bloxs heeft hyperautomation toepasbaar gemaakt voor het vastgoedbeheer in de vorm van ‘No Hands Real Estate Management’. Vorig jaar won Riva Rentals uit Rotterdam deze award.

Nog steeds wordt een groot deel van de vastgoedprocessen binnen vastgoedmanagementorganisaties handmatig uitgevoerd. Bloxs Software helpt door middel van Artificial Intelligence en Robotisering om die processen te automatiseren. Er is geen tussenkomst van de mens meer nodig. Hierdoor kunnen klanten tot wel 100% tijdwinst behalen en worden er hogere omzetten gerealiseerd.

Gamechanger award - Data-Analytics:  
Alle data die je continue genereert is ontzettend waardevol. Maar dit geldt alleen als je de data ook inzichtelijk maakt. Bloxs zorgt ervoor dat alle data goed gestructureerd en automatisch gegeneerd wordt. Daarbij wordt de data ook eenvoudig ontsloten voor Business Intelligence (BI).  

De vastgoedorganisatie die zijn data het best inzichtelijk maakt, en daarmee stuurt op zowel de organisatorische processen als de waarde van het vastgoed zal de award in ontvangst mogen nemen. In 2022 was Rockfield Real Estate de winnaar. Daarmee onderscheid de organisatie zich in het informeren van haar stakeholders en het maken van de juiste beslissingen. 

De uitreiking 

Wil je weten wie de winnaars zijn en wat deze vooruitstrevendheid hen oplevert? Kom dan op dinsdag 13 juni om 16.15 uur naar het podium op het innovatieplein PROVADA Future in hal 11. Tijdens de feestelijke uitreiking worden de awards aan de winnaars overhandigd. Daarbij wordt uiteraard verteld hoe je zelf een echte gamechanger kunt worden en natuurlijk kom je te weten hoe jouw vastgoedorganisatie volgend jaar kan winnen!