De verkoop van De Houve in Maasland is gestart: “Ontdek uw droomhuis!”

Op woensdagavond 24 mei is de verkoop van het nieuwbouwproject De Houve, in het hart van Maasland, officieel van start gegaan! Bent u op zoek naar een eengezins- of levensloopbestendig huis? Zoek niet verder! In De Houve realiseert ABB Bouwgroep een prachtige nieuwbouwwijk met eengezinshuizen en levensloopbestendige huizen.

De Houve
De Houve is gelegen in het centrum van het gewilde Maasland. Maasland is een dorp met een hoog voorzieningenniveau. Alle voorzieningen zijn hier op steenworp afstand! Daarnaast is het dé ultieme plek om te genieten van het vele groen dat de omgeving te bieden heeft.

De Houve bestaat uit achttien huizen. Hiervan zijn twaalf huizen in de verkoop, waarvan zeven eengezinshuizen (Merel) en vijf levensloopbestendige huizen (Spreeuw). De zes sociale huurwoningen worden op een later moment in de verhuur gebracht.

Woningtype Merel
Met woningoppervlaktes variërend van circa 145 tot 162 m² bieden de eengezinshuizen ruimte voor het hele gezin. De huizen hebben een grote woonkamer mét open keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer, vrij indeelbare zolderverdieping en een tuin. De kavels variëren van 125 tot 219 m². De vele ruwbouwopties bieden de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te creëren!

Woningtype Spreeuw
Rust, ruimte en alle voorzieningen om de hoek; Maasland heeft het allemaal, dus waarom zou u nog weggaan? De levensloopbestendige huizen van type Spreeuw bieden comfort in alle levensfasen, dat klinkt goed toch? In De Houve kan het! Woningtype Spreeuw heeft een woonoppervlakte van circa 132 m², een woonkamer mét open keuken, slaapkamer én badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een technische ruimte. Hier is optioneel ook een extra badkamer te realiseren.

Bent u benieuwd naar de optiemogelijkheden? Stel dan zelf uw eigen droomhuis samen op onze website!

Duurzaam
Met De Houve kiest u voor een duurzaam huis en een duurzame leefomgeving. De huizen in De Houve krijgen energielabel A+++, daarmee bent u klaar voor de toekomst! Zo zijn de huizen voorzien van onder andere vloerverwarming (én optioneel vloerkoeling), lucht-waterwarmtepomp, drielaags glas en zonnepanelen. De bergingen en platte daken zijn voorzien van mossedumdaken. Mossedum bevordert de leefomgeving voor insecten en vogels en absorbeert daarnaast zonlicht, waardoor het een stuk koeler is in uw huis.

Schrijf u in!
Op woensdag 24 mei is ABB gestart met de verkoop van De Houve. Alle verkoopdocumentatie kunt u nu downloaden op de website www.dehouve-maasland.nl. De eerste inschrijvingen zijn al binnen! Ook interesse in (één van) de prachtige huizen? Schrijf u dan voor maandag 5 juni 12:00 uur in.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Opschoor Makelaar (+31 10 593 9090) of stuur een mail naar dehouve@abbbouwgroep.nl.