Duurzaam The City Post in Zwolle nadert oplevering

Duurzaam The City Post in Zwolle nadert oplevering

Over enkele weken zal vastgoedmaatschappij DC Vastgoed fase 1 van The City Post in Zwolle afronden. The City Post is de duurzame herontwikkeling van het voormalige Postsorteercentrum naar het eerste Paris Proof, high-end, multi tenant kantoorgebouw van Noordoost-Nederland. Inmiddels is ca. 80% van het gebouw verhuurd. Tijdens de zomerperiode nemen naar verwachting de eerste huurders hun intrek in het gebouw.

Het indrukwekkende The City Post-gebouw is centraal gelegen, direct naast het Centraal Station van Zwolle. Fase 1 van de ontwikkeling bestaat uit een gebouw van ca. 13.500 m2 VVO, verdeeld over vijf verdiepingen en ca. 170 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Mede vanuit een circulaire gedachte is besloten om tijdens de herontwikkeling de bestaande betonnen constructies zoveel mogelijk te hergebruiken. Daarnaast zijn veel oude betonnen geveldelen hergebruikt op het terrein en is het verwijderde staal gebruikt in diverse nieuwbouwontwikkelingen elders.

Om een comfortabel binnenklimaat te realiseren, is een WKO aangelegd die de klimaatplafonds met daarin onder andere de ledverlichting voedt. Door de verschillende duurzaamheidsmaatregelen zal The City Post na oplevering voldoen aan en beschikken over meerdere duurzaamheidscertificeringen, waaronder ‘Paris Proof 2050’ en ‘BREEAM Nieuwbouw & Renovatie Excellent’.

Het duurzame kantoorgebouw The City Post is een ontwikkeling van DC Vastgoed. DC Vastgoed ontwikkelt en exploiteert al ca. 30 jaar projecten op het gebied van winkelen, wonen en werken. 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl