Dutch City Development verkoopt warehouse aan Necron Group met Bausch + Lomb en Jas Forwarding als huurders

Dutch City Development verkoopt warehouse aan Necron Group met Bausch + Lomb en Jas Forwarding als huurders

Op 13 juni is op de Provada deturnkey koopovereenkomst voor Green Square Logistics II/III getekend door DutchCity Development (DCD) en Necron Group. Daarnaast is de aannemingsovereenkomstmet Aan de Stegge Twello getekend. Een gloednieuwduurzaam warehouse metkantoren van ruim 38.000 m² op Green Square Business Campus in Aalsmeer. DCD enNecron verwelkomen met genoegen huurders Bausch + Lomb en Jas Forwarding.

De keuze van Bausch + Lomb en Jas Forwarding om zich op Green Square BusinessCampus te vestigen, onderstreept de aantrekkingskracht van deze locatie voorvooraanstaande bedrijven in (logistieke) Life Sciences & Health. Bausch +Lomb, eenwereldwijde leider in de LS&H sector, zal gebruikmaken van detoekomstige voorzieningen van GSBC als mixed-use werklocatie. Jas Forwarding,een gerenommeerde logistieke dienstverlener, eveneens met scope op de pharmasector zal profiteren van destrategische ligging naast Schiphol en efficiëntelogistieke mogelijkheden die het warehouse biedt.

Bouwbedrijf Aande Stegge Twello zal begin juli met de bouwwerkzaamheden starten. De opleveringvan het distributiecentrum staat gepland voor volgend jaar zomer.

Hotspot voor LifeSciences & Health
Green Square Logistics II/IIImaakt onderdeel uit van het grotere GSBC in Green Park Aalsmeer, gelegen inMetropoolregio Amsterdam. Gebiedsontwikkelaar DCD werkt nauw samen met GreenPark Aalsmeer Gebiedsontwikkeling (GPAG) om het gebied vanmaar liefst 17hectare uit te laten groeien tot de nieuwe plek in Green Park Aalsmeer om tewerken, ondernemen, leren, overnachten en recreëren. GSBContwikkelt zich tot een innovatieve omgeving met straks state-of-the-artlaboratoria, flexibelekantoorruimtes, productie-, test- en opslagfaciliteiten.

Robèrt Verheijden, CEO van Dutch City Development: “Wezijn verheugd om samen te werken met deze vooraanstaande bedrijven en GreenSquare Business Campus verder te ontwikkelen tot een dynamische hotspot voorLife Sciences & Health”.

“Zoals bij al onze projecten zal ook Green SquareLogistics II/III voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen en wordengecertificeerd met BREAAM Excellent”, aldus Gerard van Liempt, CEO van deZwitserse Necron Group.

Meer informatie over Green Square Business Campus is beschikbaar opwww.gsbc-aalsmeer.nl.

Over Dutch City Development
De in DenBosch en Diemen gevestigde vastgoedontwikkelaar Dutch City Development richtzich op gebiedsontwikkelingen in de Randstad, Noord Brabant en Gelderland. DCDheeft een bewezen trackrecord op het vlak van logistiek, commercieel enresidentieel vastgoed, waaronder de gebiedsontwikkelingen Green Square BusinessCampus in Aalsmeer, het Centrumplan in Vught en Holland Park in Diemen.

Over NecronGroup
Necron Groupis een private vastgoed investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met eenlange termijn focus op het duurzaam ontwikkelen van hoogwaardig logistiek enhospitality vastgoed in Europa. De Necron Group heeft de afgelopen jaren ca.250.000 m²vastgoed ontwikkeld en gerealiseerd in Europa en heeft inmiddels eenpipeline van meer dan € 1 miljard.

 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl