Regio Vastgoedbeheer, een toonaangevende vastgoedbeheerder in Nederland, zet haar expansie voort en heeft op 1 januari 2023 haar diensten uitgebreid naar Den Haag. Naast de reeds succesvolle aanwezigheid in Utrecht, Amsterdam en Almere, is Regio Vastgoedbeheer nu actief in een van de meest dynamische vastgoedmarkten van Nederland.

Deze strategische uitbreiding naar Den Haag is het resultaat van de groeiende vraag naar professioneel vastgoedbeheer in de stad. Regio Vastgoedbeheer streeft er constant naar haar diensten te verbeteren en uit te breiden naar nieuwe locaties, en Den Haag was een logische keuze. Door uitsluitend te werken met lokale monteurs en specialisten, zet het bedrijf in op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en het minimaliseren van kosten, om haar klanten van begin tot eind te ondersteunen.

Het afgelopen jaar heeft Regio Vastgoedbeheer een indrukwekkende groei doorgemaakt in Den Haag. Wat begon als slechts één pand, is inmiddels uitgegroeid tot het beheer van meer dan 50 objecten, waardoor Den Haag een van de snelst groeiende regio's is voor het bedrijf. Deze woningen en appartementen worden beheerd namens meer dan 40 individuele beleggers, die hun investeringen in vastgoed doen voor toekomstige financiële zekerheid, pensioenplanning of om anderen te ondersteunen in deze competitieve woningmarkt.

Bij Regio Vastgoedbeheer staat klanttevredenheid centraal. Door te blijven focussen op kwaliteit en uitmuntende service, heeft het bedrijf een loyale klantenkring opgebouwd en organisch gegroeid. De ambitie van Regio Vastgoedbeheer reikt verder dan de recente mijlpaal van 50+ woningen. Met een oog op de toekomst droomt het bedrijf ervan om de magische grens van 1000 woningen in beheer te behalen.

Met een stevige positie in de vastgoedbeheerindustrie en een duidelijke toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, kijkt Regio Vastgoedbeheer met vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf blijft zich inzetten voor verdere uitbreiding en het leveren van hoogwaardige diensten in Den Haag en andere regio's. Hierdoor kunnen zij nog meer klanten ondersteunen in hun vastgoedbeheerbehoeften en bijdragen aan een positieve toekomst voor investeerders en huurders in de regio.