Stichting Ymere verkoopt multi-tenant gebouw aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam

Stichting Ymere verkoopt multi-tenant gebouw aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam

Stichting Ymere verkoopt multi-tenant gebouw van circa 1.948 m2 V.V.O aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam aan een particuliere belegger. Dit hoogwaardige object, gebouwd in 2006, is verdeeld over een souterrain, begane grond en 6 bovenverdiepingen, inclusief 40 parkeerplaatsen. De combinatie van de grote ramen en bakstenen buitenkant geeft het gebouw een moderne uitstraling.

De Krijn Taconiskade 266-294 is gelegen aan de westkant van Haveneiland-Oost op IJburg. IJburg, een kunstmatig eiland in Amsterdam, voor het eerst bewoond in 2004, bestemd voor het opvangen van het groeiende aantal inwoners en toerisme in Amsterdam. Het gebied is door de relatief recente constructie bouwkundig ingericht naar de behoeftes van onder andere bewoners. Het object aan de Krijn Taconiskade bevindt zich op een unieke en levendige locatie met toegang tot het IJmeer, vanaf de aanliggende haven, en de vele restaurants en bars die zich in de omgeving bevinden. Daarnaast is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Station Amsterdam Centraal en door de Piet Hein Tunnel via de S114.

Alexander Kimmel, Associate Director MidCap Investment bij Savills Nederland: “Wij zijn verheugd om Stichting Ymere bij te staan in het verkoopproces van dit moderne gebouw op IJburg. De groene omgeving, omliggende IJmeer en moderne architectuur maken de Krijn Taconiskade een erg aantrekkelijke locatie. IJburg heeft veel potentie voor bedrijven die het centrum van de stad willen ontvluchten en dat maakt dit multi-tenant gebouw een aantrekkelijk beleggingsproduct. “

Savills adviseerde Stichting Ymere in het verkoopproces van de Krijn Taconiskade. Keij & Stefels stond de particuliere belegger bij de aankoop van dit object.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl