GoGary - Nieuwe General Manager, Tobias van Vliet

GoGary - Nieuwe General Manager, Tobias van Vliet

GoGary presenteert nieuwe General Manager Tobias van Vliet

Het commerciële vastgoed softwarebedrijf van GoGary kondigt een nieuwe General Manager, Tobias van Vliet, aan. De vooraanstaande producten van GoGary voor de vastgoedadviseurs zijn gericht op het ontzorgen van de online presentatie voor de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed.

GoGary ziet de komst van Tobias als een waardevolle aanwinst voor het bedrijf. “Met de komst van Tobias verwachten wij, GoGary, de beoogde groei en landelijke dekking te realiseren, en kunnen wij onze focus houden op de verbetering en verdieping van GoGary”, aldus Jocco Paase, medeoprichter van GoGary. “Op basis van onze ervaringen met ons product HomeShow en Tobias zijn voorgaande werkzaamheden verwachten wij snel meters te kunnen maken.”

Tobias was in zijn vorige functie bij vastgoedmarketingbureau REDDSTONE al voor een groot deel verantwoordelijk voor GoGary en kijkt ernaar uit om nu met volle aandacht en toewijding verder te werken aan de marketingsoftware. “Ik verheug mij om met volledige focus het product verder te ontwikkelen en samen met dit mooie team onze doelen na te streven. We zullen ongetwijfeld nieuwe successen bereiken.”

GoGary

De producten van GoGary zijn vooraanstaande marketingsoftwareproducten, die gericht zijn op het ontzorgen van vastgoedadviseurs in het verhuur- en verkoopproces ten behoeve van commercieel vastgoed.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl