Boxx Opslag breidt uit naar Soesterberg

Nieuwe plannen in het vooruitzicht voor de plek van de afgebrande woonboulevard in Soesterberg.

Boxx Opslag gaat zich vestigen op een locatie waar voorheen de afgebrande woonboulevard zich begaf in Soesterberg. Er zijn plannen om hier nieuw leven in te blazen. Er zal een kelder met opslagunits en garages worden gebouwd. Daarnaast bestaat de vestiging uit een begane grond met winkelruimtes, bedrijfsruimtes en opslagunits die zich bevinden op de eerste verdieping.

Er wordt ruim 23.000 m2 aan oppervlakte gebouwd. Dit zal een mix worden van winkelruimte, bedrijfsruimte en verschillende soorten opslagmogelijkheden. Er zal 5000 m2 vrij gemaakt worden voor winkelruimte, 4000 m2 bedrijfsruimtes en er zal 14.000 m2 beschikbaar worden gemaakt voor garageboxen en self storage units. Naast het tijdelijk huren van een opslagunit of garage, komen er nu ook een beperkt aantal self storage units en garageboxen beschikbaar voor verkoop. Eenieder die behoefte heeft aan permanent extra ruimte kan dit aanschaffen. De hypotheken zullen ook worden verstrekt via Boxx Opslag zelf.

Het pand zal nog gebouwd moeten worden. De tekeningen en plannen liggen al klaar. Boxx Opslag is met verschillende partijen in overleg om te kijken welke winkels er zullen komen. Dit zal het bruisende hart worden van de gehele vestiging. Naar verwachting zal de start van de bouw dit jaar nog beginnen.

Over Boxx Opslag

Boxx Opslag is dé expert op het gebied van opslagverhuur van Nederland, een familiebedrijf met momenteel 16 locaties in het westen van het land. Met onze succesformule willen wij onze huurders volledig ontzorgen. Dit doen we door verschillende diensten aan te bieden, zoals het gebruik van gratis transport, optie tot een verhuisteam en locaties in de buurt. De komende jaren heeft Boxx Opslag als doel een landelijke dekking te realiseren, met de nadruk op aanwezigheid in woonwijken.