Onlangs heeft Boxx Opslagverhuur Waalwijk BV getekend voor een nieuwe opslaglocatie in Waalwijk. De grootste in de verhuur portefeuille van Boxx. Het pand aan de Tuinstraat 1, groot, 9.482 m2 was voorheen een showroom en distributiecentrum voor schoenen.

Boxx huurt het object eerst voor periode van maximaal 15 jaar van Vinvest Properties BV. Na 5 jaar zal de optie tot aankoop worden uitgeoefend, een voor beide partijen aantrekkelijke transactie.

Er komt 15.000 m2 voor verhuur van verplaatsbare (inboedel) opslagunits (verdeeld over 3 lagen) en daarnaast 6.000 m2 (verdeeld over meerdere lagen) voor verhuur van tijdelijke opslagunits (Self-storage). Ook zal er tijdelijk 1500 m2 beschikbaar zijn voor te verhuren kantoorruimte.

Naast het bestaande pand zal er nog een nieuw pand worden gebouwd met ongeveer 3.000 m2 (over 3 lagen) voor de verkoop van opslagunits en garageboxen. Oplevering wordt in 2024 verwacht.

Dit is de eerste vestiging die wordt geopend in de provincie Noord-Brabant. Begin Q2 van 2023 zal Boxx Opslag beginnen met de verhuur en verkoop van garages en verschillende soorten opslagunits. In 2023 en 2024 volgen nog 5 locaties in deze provincie.

Boxx wordt geadviseerd door Uppelschoten Real Estate en van Van Riet advocaten te Utrecht. Verhuurder/Verkoper werd bijgestaan door EDMOND DE ROTHSCHILD REIM 

Over Boxx Opslag

Boxx Opslag Holding B.V. is een Nederlands familiebedrijf met 21 locaties, 16 operationeel en 5 in aanbouw. De locatie zijn vooral verdeeld over de randstad. Alle locaties worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Boxx is marktleider als het gaat om full service opslag. Voor dezelfde huurprijs als de concurrentie haalt Boxx de goederen gratis op bij de huurder en brengt dit ook na de huurperiode weer gratis retour.

Boxx Opslag is na Shurgard en Allsafe de 3e speler op de Nederlandse markt en heeft de wens om in de aankomende jaren te verdubbelen in omvang.