25
sep

Business Meeting: Succesvol ontwikkelen onder de nieuwe Omgevingswet

Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

13:30 - 17:00

In deze Business Meeting vertellen de experts van Poelmann van den Broek hoe een ontwikkeling succesvol tot stand kan komen onder de nieuwe Omgevingswet die op 1 januari 2024 in werking treedt.

In deze cursus wordt u in vogelvlucht meegenomen in de voor de ontwikkelpraktijk relevante onderdelen van de nieuwe Omgevingswet en daarmee samenhangende regelgeving. Daarbij wordt een zo praktisch mogelijke vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt.
 

Wat kunt u verwachten?
Er is aandacht voor onder meer het omgevingsplan, het verkrijgen van vergunningen, flexibiliteitsmogelijkheden in planontwikkeling, procedureverloop en – juist nu van belang – overgangsrecht. Daarnaast krijgt u ook de nodige tips & tricks aangereikt waarmee u in de praktijk aan de slag kunt.

Voor wie is deze cursus?
Projectleiders, ontwikkelaars, acquisiteurs, directie, management, bedrijfsjuristen binnen de vastgoedbranche. Het niveau van deze cursus is gevorderd.

De Omgevingswet
De omgevingswet bundelt alle wetten voor de (fysieke) leefomgeving in één wet. De wetgever is van mening dat het omgevingsrecht daarmee inzichtelijker wordt voor burgers, ondernemers en overheden: minder regels en meer ruimte voor initiatieven.

 

Programma

13:30 Inloop en ontvangst

14:00 Start programma

14:05 Rudi Minkhorst en Juuk Hulshof van Poelmann van den Broek advocaten

15:45 Afsluiting 

16:00 Aanvang netwerkborrel
 

Inschrijven
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 295 euro excl. BTW p.p. voor niet-abonnees. Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal dan krijgt u 100 euro korting.
Lees hier onze algemene voorwaarden. Vanzelfsprekend zullen we voor deze bijeenkomst de RIVM richtlijnen, die dan gelden, hanteren.

 

Aanmelden?
Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Business Meeting: Succesvol ontwikkelen onder de nieuwe Omgevingswet'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.